HISTÒRIA DEL CLUB

La F.C. CAN BUXERES és el resultat de la fusió dels clubs: U.D. Can Serra (fundada el 1983 i C.D.S. Sanfeliu (fundada el 1969). Hi va haver diverses circumstàncies que van motivar aquesta decisió:

Ambdós clubs tenien poca plantilla perquè hi havia baixes de jugadors que deixaven a d'altres amb més equips, la qual cosa va provocar una disminució dels recursos econòmics, insuficient per créixer. D'altra banda, a partir del 2002, i amb motiu d'una adaptació dels espais, tots dos van haver de compartir la instal·lació. Aquestes circumstàncies van determinar la decisió de fusionar les entitats.

Es va decidir adoptar el nom de Can Buxeres perquè era l'espai natural entre els dos barris. L'escut escollit incloïa diferents senyals d'identitat: la bandera, l'escut d'armes i el color de l'Hospitalet (verd) i la glorieta que caracteritza l'entrada al Palauet de Can Buxeres. Es va acordar que l'equip tenia els colors verds (primer equip) i taronja.

Així, l'1 de juny de 2006 es va fundar oficialment el F.C. CAN BUXERES, nomenant un Consell d'Administració a parts iguals entre els dos clubs fusionats. Ricardo Reche de la Peña és l'actual president de l'entitat, i es manté en gairebé el 70% dels membres de la junta fundadora.

Esportivament, des de la temporada inicial, en la qual comptem amb uns 11 equips, després d'aquests 10 anys actualment en tenim 28, entre escolars i federacions, havent ascendit a diversos equips de categories respecte a aquests últims.

Els valors que han forjat el nostre segell d'identitat durant aquesta dècada han fet de la F.C. CAN BUXERES avui una de les entitats líders a la ciutat de l'Hospitalet.

2020 © Gestió Esportiva Consultors. Tots els drets reservats Termes i condicions.